Unlimited Web HostingFree Joomla TemplatesDeposit Poker
Home Info Kandidaat Stellen

Kandidaat stellen

Wij, als Bestuur, zijn echt op zoek naar mensen die ons willen helpen om dat wat we al meer dan 20 jaar doen, te blijven doen!

Mensen helpen om beter om te gaan met alles wat met informatica te maken heeft: smartphones, tablets, notebooks, computers, digitale tv, GPS, ... de rij wordt steeds maar langer.

Dat is voor ons een uitdaging, waarbij we voor alle doelgroepen (senioren, 50+, mindervaliden, kinderen, volwassenen, ...) vooral een betaalbare en betrouwbare partner willen zijn. Je kan bij ons terecht met al jouw informaticavragen. Probleem met een virus of malware, toestel doet het niet, hoe kan ik mijn GPS instellen, hoe werkt mijn smartphone, een smartwatch, is dat iets voor mij, hoe maak ik een thuisnetwerk, hoe stel ik mijn bewakingscamera's in, hoe maak ik een goede presentatie, bewerk ik foto's, gelyuid en film, ...    

Maar zonder voldoende man(vrouw)kracht lukt dat niet, je moet ook geen expert zijn in iets, al doende leert men, is het gezegde én alle hulp is welkom!

klik op de volgende link om je kandidatuur te stellen (duw pas op enter in het formulier als je er al jouw gegevens ingevuld hebt, telkens gescheiden door een komma: naam, voornaam, e-mailadres, gsmnummer)

Invulformulier

        
    

 

      

Laatst aangepast (donderdag, 02 april 2015 09:22)